Seksuele voorlichting voor Marokkaanse jongeren

ZEIST – Marokkaanse jongeren die vragen hebben over de combinatie liefde, seks en islam, kunnen vanaf woensdag terecht op Maroc.nl. De site, die erg populair is onder Marokkaanse jongeren, zal vanaf woensdag een  deel van hun website hier  beschikbaar voor stellen .Dat meldden Maroc.nl en Soa Aids Nederland maandag.

Seks en liefde zijn nog altijd onderwerpen waar binnen de Marokkaanse gemeenschap een taboe op rust. Jongeren kunnen dus vaak niet bij ouders. familie of vrienden terecht voor vragen. Het is de bedoeling dat de jongeren op Maroc.nl hier vrijuit, en zo nodig anoniem, met elkaar kunnen discussiëren over deze onderwerpen. Ook kunnen ze de hulp inroepen van islamdeskundige Badr Youyou. De site richt zich op Marokkaanse jongeren in de leeftijd van 12 tot 26 jaar.

Bron:

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3364687/2012/12/17/Informatie-over-seks-en-islam-voor-Marokkaanse-jongeren.dhtml

One thought on “Seksuele voorlichting voor Marokkaanse jongeren

  1. Bron niet gelinkt!

    Eh, dit is het meest ongelukkige webdossier wat ik tot op heden onder ogen heb gehad. De inleiding ontbreekt (-1), geconstateerde fouten zijn niet gecorrigeerd (-2) en (gesteld dat de subcultuur over marokkaanse jongeren gaat) waarom komt dan geen enkel lid uit deze subcultuur aan het woord. Kortom: helaas een 4. Aan jou de taak hier middels reparatiewerkzaamheden (kom zelf maar met een voorstel) een voldoende van te maken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s