Hackers vechten tegen ‘haatkerk.’

NEWTOWN – Hackerscollectief Anonymous heeft zijn pijlen gericht op de Westboro Baptist Church. De haatdragende kerk was al langer een potentieel doelwit van Anonymous. De bom barste toen leden van de kerk oproepen deden om te demonstreren bij de begrafenis van twee slachtoffertjes van de schietpartij in Conneticut.

Ondermeer de website van de kerk, http://www.godhatesfags.com , werd met een DDos aanval platgelegd. Op youtube werden oproepen gedaan om een petitie tegen de kerk te doen. Via twitter werden oproepen gedaan om een menselijke barricade voor de Sandy Hook Elementary School op te werpen. Op die manier moesten de leden van de kerk worden tegengehouden.

De kerk is berucht voor hun demonstraties. Met leuzen als: “God hates fags”, en: “God hates the world, verspreiden ze hun boodschap op spandoeken en borden langs de wegen. De gruweldaad in Conneticut is volgens hen een straf van God door de groeiende sympathie voor homo’s.

Door Anonymous gemaakte filmpjes op youtube laten er geen gras over groeien. De Westboro Baptist Church moet van de aarde verdwijnen.

One thought on “Hackers vechten tegen ‘haatkerk.’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s