Aardige, succesvolle Marokkanen

Heel handig, dat op internet een lijst staat van ‘BNM-ers’ . Bekende Nederlandse Marokkanen. Zij zijn, naast succesvol, ook nog eens ontzettend aardig en beschaafd.

Wie had dat kunnen denken, dat er Marokkanen bestaan die wij mogen? Die ons in vervoering brengen met hun tekst, muziek of taal. Handig ook, dat de site de Marokkanen heeft onderverdeeld in categorieën (acteurs, rappers, zangers, bands,  mode, films/series, schrijvers,  politici, journalisten, cabaretiers,  sporters, kunstenaars en theatermakers,  dj’s en tv-persoonlijkheden).

Neem Najib Amhali. Wie kent hem niet? De oh zo grappige cabaretier, waarvan soms wordt vergeten dat hij ook tot de groep  ‘kutmarokkanen’  behoort. Want zo gaat het, iedereen wordt over een kam gescheerd. Of wat te denken van de betoverend mooie zangeres Hind? Eveneens van Marokkaanse afkomst en iedereen houdt van haar stemgeluid. En dan heb je nog de geadoreerde voetballer Ibrahim Afellay. Hij laat menig vrouwenhart sneller kloppen en weet ook de ballen nog eens goed te raken.

Met deze voorbeelden wil ik aangeven dat er ook Marokkanen zijn waar wij met z’n allen van kunnen genieten.  Denk daar eens aan als je weer commentaar levert op de Marokkaanse bevolking.

Bron: site bekende Marokkanen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s