Boerenbroers zoeken de ware

Door: Anita de Wildt

WILNIS – Het is bijna drie weken geleden dat 4,1 miljoen Nederlanders het seizoen van boer zoekt vrouw afsloten. Toch gaat boer zoekt vrouw verder, via de app en op de website is de zoektocht naar een vrouw voor Martin te volgen.

De tweelingbroers Jan en Martin kregen te weinig brieven om te worden gevolgd in de serie. Ondanks dat ze niet gevolgd zijn heeft boer Jan zijn ideale vrouw tussen de brieven gevonden, zoeken voor hem is dus niet meer nodig.

Boer Martin heeft echter nog niet de ware gevonden en daarom deed hij in de laatste uitzending opnieuw een oproep om naar hem te schrijven. De vriendin van Jan heeft al door hoe Martin in elkaar zit en omschrijft hem in de laatste aflevering als volgt: ‘’Martin is spontaan, zelfstandig, weet wat hij wil, hij zegt wat hij wat hij doet en hij doet wat hij zegt. Ik denk dat als een vrouw bij hem een gevoelige snaar raakt dat hij ook emotioneel los komt.’’ Die oproep leverde hem maar liefst 20 brieven op. Hij was er aardig van onder de indruk dat hij zo veel brieven heeft gekregen en heeft het plan om zes vrouwen op te bellen en ze uit te nodigen om te speeddaten. Broer Jan steunt hem hier volledig in want hij is er van overtuigd dat het met zijn vieren een stuk gezelliger zal zijn op de boerderij.

Bron: Boer zoekt vrouw

e154ef7b-9cc1-4e0f-94d6-1e0a2360470d

Tweelingbroers Jan en Martin. Bron: Boer zoekt vrouw

One thought on “Boerenbroers zoeken de ware

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s